Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Archeofun T-Rex and Triceratops - Glow in the dark

€16,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 35cm x 26cm

 

Gërrmo për të gjetur fosilet e dy dinosaurëve: T-Rex dhe triceratops!

Vendosni dy skeletet në errësirë dhe do të shkëlqejnë!

Përveç manualit të udhëzimeve, shkarkoni aplikacionin falas dhe argëtohuni me shumë animacione të pabesueshme!

Për moshat: 7 vjet dhe më shumë