Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Playmobil 1.2.3

Filter

Animal Train

€22,99

Gjithmonë ka diçka të re për të zbuluar në bordin e trenit të kafshëve. Kafshët shërbejnë si karroca treni, të cilët mund të ndahen ose të bashkohen për të bërë një tren. Caktoni pjesë fotografike për kafshët dhe tregoni historitë...

Fairy Friend with Fawn

€5,49

Guri i bardhë është miku i dashur i zanës. Kujdesi për kafshët e pyllit është një nga detyrat e zanave. Sot zanash miqësore kujdeset për një pjell të vogël. Për orë të tëra ata të dy luajnë së bashku fshehurazi...

Unicorn Carriage with Fairy

€10,49

Sot zana bën një ekskursion me karrocën e njëbrirëshit. Në një kohë të shkurtër njëbrirëshi i durueshëm mbërthehet në karrocë, atëherë është koha të hyni dhe të zbrisni. Pas një udhëtimi të shkurtër, një zog i bashkohet zanës në karrocë...

My Take Along Preschool

€43,99

Gjithmonë ka diçka që ndodh në shkollën e lojërave: të luash në lëkundje, rrëshqitje, karusele dhe shumë më tepër. Përmbajtja e plotë e setit të luajtjes mund të ruhet në valixhe. E përkryer për argëtim në lëvizje! Përmasat e mbyllura:...

Construction Truck with Garage

€27,99

Në kamionin e tij të gjerë të plehrave, punëtori i ndërtimit e sjell ngarkesën në magazinë. Ai nget me kujdes prapa rampasë, hap zonën e ngarkimit dhe ajo rrëshqet në magazinë. Kjo ishte e lehtë. Kjo e bën punën argëtuese!...

My Take Along Barn

€33,99

My Take Along Farm nga PLAYMOBIL®-1.2.3 është perfekt për fëmijët në lëvizje. Kali dëshiron të dalë në shesh. Këtu ka shumë hapësirë ??për të ushtruar dhe për të kapur pak ajër të pastër. Kalorësi vendos përkrenaren e saj dhe përgatitet...

Dump Truck

€17,99

informacion shtese Shifrat: 1 punëtore ndërtimi Aksesorë: 1 kamion hale, 3 module, 1 kuti veglash Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.

Shovel Excavator

€17,99

informacion shtese Figura: 1 punëtor ndërtimi Aksesorë: 1 ekskavator kovë, 3 module, 1 trekëndësh paralajmërues Rekomandohet për moshat 1 1/2 e lart.

Ladder Unit Fire Truck

€17,99

Shkalla rrotullohet 360 ° dhe është plotësisht e lëvizshme me koshin. Me bashkim rimorkio. Nxitoni në vendin e zjarrit me kamionin e zjarrfikëses Ladder Unit. Me një dizajn të ndritshëm dhe plot ngjyra dhe copa të mëdha e të rrumbullakosura,...

Tractor with Trailer

€19,99

Lopata dhe leva janë të lëvizshme. Zona e rimorkios është e anuar për shkarkim në pjesën e pasme. Traktori është në gjendje të ecë pranë portës së fermës Lopata dhe leva janë të lëvizshme. Zona e rimorkios është e anuar...

My Take Along Farm

€38,99

Me kafshë miqësore të oborrit. Papafingo me funksion klasifikimi për sanë, qese dhe ton. Traktori (neni nr. 6964) mund të kalojë nga porta. Përmasat e hapura: 13,78 x 4,33 x 7,48 inç (LxDxH) Mund të kombinohet me: 6964 Traktor me...

1.2.3 Excavator

€15,99

Figures: 1 driver; Accessories: 1 wheel loader, 1 box Recommended for ages 1 1/2 and up.