Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Action and Reaction Caos Effect

€31,99 €27,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 9cm x 47.9cm x 34.5cm

Shumë pjesë dhe pajisje të veçanta për të krijuar një numër të pakufizuar të rrugëve që mund të personalizohen me objekte të tjera në shtëpi. Sfidoni ligjet e gravitetit me këtë lodër, ndërtoni rrugët dhe krijoni efekte të papritura dhe argëtuese!!

Manuali i ilustruar do të udhëheqë fëmijën në krijimin e këtyre rrugëve që ata të argëtohen sa më shumë!

Për moshat: 8+