Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Anatomy Lab

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 35cm x 26cm

Si është ndjesia të prekësh një tru? Pse të mos e provoni!! 

Një lojë që kombinon kënaqësinë e ndërtimit të një pjese të trupit të njeriut dhe të kuptuarit se si janë ndërtuar kafkat tona. 
Një lojë që trajton një temë shkencore në një mënyrë zbavitëse, duke transformuar kompleksitetin e anatomisë në një përvojë stimuluese dhe zbavitëse. 
Ndiqni aventurat e një shkencëtari dhe mësoni shumë fakte shkencore me anë të manualit të ilustruar.
Të gjithë komponentët e lojërave i nënshtrohen kontrolleve dhe testeve rigoroze për të vërtetuar cilësinë e tyre, për të garantuar një përvojë të sigurtë dhe argëtuese. 

Për moshat: 8 vjet +