Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Baby Camera

€14,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 14cm x 20cm

Një aparat shum ngjyrësh, që luan melodi e bukura ose tinguj të kafshëve. 
Ky aparat është projektuar me kujdes për ta bërë atë të lehtë për foshnjen. 
Kur shtypet butoni, aparati lëshon efekte zanore dhe shkrep një tingull të fotografisë dhe tregon një fotografi të kafshëve. 
Ky produkt është i cilësisë së parë dhe plotësisht i sigurt! 

Për moshat: 9 muaj +