Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Workbench

€11,99 €10,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 15cm x 15cm x 24cm

Një kuti me mjete pune praktike, që fëmija mund ta mbajë gjithmonë me vete. Kjo lodër ndihmon fëmiun që të mësoj, zhvillohet dhe të argëtohet!

 

Për moshat: 10 - 36 muaj