Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Ecobot

€14,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 27.6cm x 18.8cm

Ky robot i madh është i lehtë dhe i këndshëm për të ndërtuar. Pajisur me një motor elektrik, ky robot i vogël mund të shkëputet dhe të thith mbeturinat e vogla të tilla si pluhuri dhe thërrimet. Falë informacionit të ilustruar dhe të gjerë shkencor, ky robot siguron hapin e parë në botën e robotikës.

 

Për moshat: 8 vjet dhe më shumë