Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Giant Crystals

€23,99 €20,69
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 41.8cm x 27.8cm

Një laborator gjithëpërfshirës me shumë substanca të kimisë për krijimin e kristaleve të pabesueshme gjigante me shumë forma të ndryshme dhe interesante!! 
Kjo gjithashtu mundëson rritjen e kristaleve në format e hënës dhe yllit të detit.
Manuali udhëzon fëmijën me imazhe dhe shpjegime të hollësishme gjatë çdo hapi, për të luajtur dhe për t'u argëtuar në sigurinë totale.

Për moshat: 8 vjet +