Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Hotrod Pull Back

€12,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 4.5cm x 27.6cm x 18.8cm

Një Makinë fantastike vetë-montuese për tu argëtuar me aventura fantastike!
Një grup prej mbi 130 komponentësh për ndërtimin e 2 modeleve të makinave që funksionojnë falë një mekanizmi tërheqës.
Përveq manualit, me aplikacionin falas, ka shumë lloje të tjera të makinave për të zbuluar dhe ndërtuar!

Për moshat: 8 vjet +