Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Learn English

€6,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18cm x 23cm

Një lojë edukative e thjeshtë dhe argëtuese e cila u mëson fëmijëve të moshave 5-7 vjeç fjalët e para në anglisht. 
Nëpërmjet ilustrimeve shumëngjyrëshe dhe 3 niveleve të vështirësisë, fëmijët tuaj do të mësojnë gradualisht gjuhën.
Fëmijët do të mësojnë fjalët të cilat përdoren më së shumti në anglishen e përditëshme.
Për moshat: 5 - 7 vjet