Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Maths Cubes

€12,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 5cm x 37cm x 28.1cm

Një lojë e thjeshtë që u mëson fëmijëve në parashkollorë numrat e parë dhe format gjeometrike! Stimulon aftësitë e vëzhgimit, i mëson fëmijët të numërojnë dhe të zgjidhin ekuacionet e para. E përkryer për të luar vetëm ose në grup me familjen dhe miqtë.

Për moshat: 5 vjet +