Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mechanical Laboratory

€38,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 45.1cm x 31.1cm

Një laborator jashtëzakonisht i pajisur, ku parimet e mekanikës dhe inxhinierisë mund të mësohen në një mënyrë zbavitëse!!

Loja përmban më shumë se 250 komponente me të cilat mund të krijohen 50 modele të ndryshme.

Është e mundur për të ndërtuar një helikopter, një vinç motorik dhe një makinë me një motor elektrik!

Manualet e mëdha shkencore do të udhëheqin fëmijën përmes fazave të ndryshme të montimit, të cilat mund të bëhen në siguri të plotë.

Koncepti, dizajni, zhvillimi dhe prodhimi janë bërë tërësisht në Itali!