Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mystery Chemistry

€13,99 €11,89
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6.55cm x 21cm x 25.2cm

Shkenca sapo u argëtua më shumë me këtë çantë speciale që është gjysmë shkencore dhe gjysmë misterioze! Ashtu si hetues të vërtetë, fëmijët do të përfshihen në një aventurë dhe do të duhet të zgjidhin situata të paqarta dhe të zbulojnë të dhëna. Kompleti përmban gjithçka që nevojitet për të kryer eksperimente në Ph me letër lakmusi, përzierje dhe filtra. Një gyp i vogël, letër filtri, shpatull dhe shumë të tjera vijnë me kompletin. Dhe madje mund të përdorni një rrotë magjike "deshifruese" në karton për t'ju ndihmuar të deshifroni të dhënat. Kjo lojë i ndihmon fëmijët të mprehin mendjet e tyre dhe i prezanton me parimet e kimisë në një mënyrë të lehtë, argëtuese dhe shumë tërheqëse!

 

Për moshat: 9 vjet +