Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Montessori - Animals

€19,15
Shto në listën e dëshirave
  • Me lojën e kafshëve Montessori, fëmija juaj do të mësojë emrat e kafshëve dhe karakteristikat e tyre kryesore në një mënyrë argëtuese.
  • Një lojë edukative me 3 mjedise të ndryshme dhe shumë karta kafshësh për të klasifikuar kafshët sipas habitatit të tyre natyror.
  • Fletët e klasifikimit, kafshët për të prerë dhe paraqitjet e mjediseve natyrore për të kuptuar më mirë botën e kafshëve.
  • Kutia përmban 3 paraqitje të mjedisit natyror, 27 kafshë në kuti kartoni të prera paraprakisht, 8 fletë klasifikimi dhe një broshurë.
  • Mosha: 3+ vjet