Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Montessori - Numbers

€19,15
Shto në listën e dëshirave

Një kuti elegante që përmban 10 letra me formën e numrave për ta lehtësuar fëmijën në memorizimin e tyre.

Të menduarit llogaritës stimulohet duke e ftuar fëmijën të përputhet me numrat dhe kartat e shenjave, duke mësuar të njohë numrat çift dhe tek. Me një dërrasë të zezë për të shkruar me shkumësa.

Prodhuar në Itali.


E konceptuar, projektuar dhe zhvilluar në Itali.


Objektivi i moshës
4-6

Madhësia e kutisë (LxPxA)
23 x 18 x 7

Pesha
720 gr

Bateritë e nevojshme
JO