Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Numbers in balance

€6,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18cm x 23cm

Një lojë magjepsëse dhe argëtuese me shumë pllaka të ilustruara që tregojnë kafshë të lezetshme që duhen zbuluar ndërsa fëmijët mësojnë të numërojnë. Ky grup lojërash është i thjeshtë dhe intuitiv dhe i krijuar për t'i njohur fëmijët me konceptet matematikore. Pllakat përkatëse kanë të njëjtën ngjyrë për të ndihmuar fëmijën tuaj t'i përshtatë ato. Sa më i madh të jetë numri i kafshëve të ekspozuara, aq më të mëdha bëhen pllakat dhe kur vendosen në rend ato krijojnë një piramidë!

 

Për moshat: 3 vjet +