Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Remote Controller

€10,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 14cm x 20cm

Një kontroll elektronik fantastik i largët për të "kthyer" fun! Me 10 çelësa të numrave, 4 çelësa me ngjyrë për të mësuar dhe për të njohur kafshët, dhe shumë efekte të shëndosha dhe të lehta. Stimulon perceptimin vizual, dëgjimin dhe aftësitë manuale.