Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Puzzle MAT

€23,55 €20,00
Shto në listën e dëshirave

Madhësia e tapetit: 105 x 78 cm.

Shtresë për puzzle për 500 deri në 2000 copë të puzzle.  Një gjë e domosdoshme për të gjithë adhuruesit e Puzzle. Me këtë MAT ju mund të rrotulloni pjesë të papërfunduar dhe ti vendosni në një vend të sigurtë derisa të keni kohë për ta përfunduar atë puzzle.