Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Snake Lady

€3,70
Shto në listën e dëshirave

Snake Lady është e specializuar në artin e simpatikës së gjarpërinjve. Ajo performon së bashku me kobrën dhe gjarprin e saj me zile dhe kënaq publikun. Kompleti përfshin një zonjë gjarpër me bisht gjarpri, një gjarpër zile, një kobër dhe një staf gjarpri. Kompletet e lojërave PLAYMO Friends ofrojnë argëtim të shkëlqyeshëm me një çmim të ulët!

Informacion shtese
Shifrat: 1 grua; Kafshët: 1 gjarpër; Aksesorë: 1 skeptër

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.