Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Baby Park - Activity Table

€37,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 12.5cm x 58cm x 44cm

Një tavolinë interaktive elektronike që përmban shumë aktivitete të lloj-llojshme!!
Zona e formave është interaktive, me drita dhe tingujt.
Përfshinë një rrugë argëtuese me topa dhe shumë gjëra të tjera për fëmijët, që ata të argëtohen pa masë!!
Stimulon aftësitë dhe perceptimin vizual.
 

Për moshat: 12 muaj dhe më shumë