Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

The Farm Train

€39,99 €33,69
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 9.50cm x 58.6cm x 38.5cm

Një fermë argëtuese me plot ngjyra dhe një tren të vogël me kafshë nga më të ndryshmet! 
Trenin lëvizë pasi të shtypet oxhaku dhe ky tren fillon udhëtim e tijë plot fantazi bashkë me fëmijët!! 
Kur treni kalon, ferma dhe kafshët gjallërohen dhe fillojnë të bëjnë lëvizje dhe tinguj nga më të ndryshmet. 
Stimulon dhe zhvillon imagjinatën e fëmijëve!

Për moshat: 12 muaj +