Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Floating Sail Boat

€18,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 39.6cm x 27.8cm

Një komplet për t'u argëtuar duke imagjinuar zgjidhje të reja dhe duke eksperimentuar me montime të shkëlqyera. Një përvojë loje që kërkon përqendrim dhe saktësi në çdo fazë për angazhim maksimal.

Duke montuar komponentët, fëmija mund të testojë idetë e tij dhe të verifikojë nëse zgjidhjet janë të sakta ose duhet të përmirësohen. Bota e inxhinierisë dhe mekanikës është gurthemeli i këtij laboratori, i cili inkurajon fëmijën të zhvillojë koncepte dhe ide testuese për riprodhimin e enëve të tij të preferuara.

Përveç manualit shkencor të ilustruar, ekziston një aplikacion për të ndjekur fazat e montimit në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese.

Shumë komponentë për ndërtimin e 10 modeleve të ndryshme duke përdorur të njëjtat pjesë. Çdo komponent mund të përshtatet me skema të ndryshme montimi për eksperimentimin e zgjidhjeve të ndryshme dhe ndërtimin e krijimeve të reja. Konstruksionet janë projektuar, konceptuar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Itali, duke garantuar menaxhim të sigurt dhe të kontrolluar të materialeve.

 

Për moshat: 8 vjet +