Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Oferta!

Filter

My First Car - For Girls My First Car - For Girls
Sale

My First Car - For Girls

€34,99 €30,79

Giant Crystals Giant Crystals
Sale

Giant Crystals

€23,99 €20,69

Mystery Chemistry Mystery Chemistry
Sale

Mystery Chemistry

€13,99 €11,89

The Farm Train The Farm Train
Sale

The Farm Train

€39,99 €33,69

My First Car - For Boys My First Car - For Boys
Sale

My First Car - For Boys

€34,99 €30,99

Sweet Cloud Cot Mobile Sweet Cloud Cot Mobile
Sale

Sweet Cloud Cot Mobile

€49,99 €43,49

Puzzle MAT Puzzle MAT
Sale

Puzzle MAT

€23,55 €20,00

Moving Dinosaurs Moving Dinosaurs
Sale

Moving Dinosaurs

€21,99 €18,69

Coko Coko
Sale

Coko

€44,99 €38,69

Workbench Workbench
Sale

Workbench

€11,99 €10,99

Play With Me - Soft Activity Gym Play With Me - Soft Activity Gym
Sale

Play With Me - Soft Activity Gym

€54,99 €48,39

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 59cm x 41cm Një vend shumëngjyrësh me shumë aktivitete fizike për të argëtuar foshnjet dhe për t'i mbështetur ato teksa zhvillojnë aftësitë e tyre! Një lojë plot me aksesorë të krijuar për të...

My First Car - For Girls My First Car - For Girls
Sale

My First Car - For Girls

€34,99 €30,79

Madhësia:(TH x GJ x L) 16cm x 58.5cm x 25cm Një lodër mahnitëse e bërë nga plastika 100% e riciklueshme dhe e testuar posaçërisht për fëmijë. Vëmendja ndaj detajeve dhe testimet e shumta janë karakteristikat e kësaj makine për t'i...

Action and Reaction Caos Effect Action and Reaction Caos Effect
Sale

Action and Reaction Caos Effect

€31,99 €27,99

Madhësia:(TH x GJ x L) 9cm x 47.9cm x 34.5cm Shumë pjesë dhe pajisje të veçanta për të krijuar një numër të pakufizuar të rrugëve që mund të personalizohen me objekte të tjera në shtëpi. Sfidoni ligjet e gravitetit me këtë...

Giant Crystals Giant Crystals
Sale

Giant Crystals

€23,99 €20,69

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 41.8cm x 27.8cm Një laborator gjithëpërfshirës me shumë substanca të kimisë për krijimin e kristaleve të pabesueshme gjigante me shumë forma të ndryshme dhe interesante!!  Kjo gjithashtu mundëson rritjen e kristaleve në format...

Mystery Chemistry Mystery Chemistry
Sale

Mystery Chemistry

€13,99 €11,89

Madhësia:(TH x GJ x L) 6.55cm x 21cm x 25.2cm Shkenca sapo u argëtua më shumë me këtë çantë speciale që është gjysmë shkencore dhe gjysmë misterioze! Ashtu si hetues të vërtetë, fëmijët do të përfshihen në një aventurë dhe...

The Farm Train The Farm Train
Sale

The Farm Train

€39,99 €33,69

Madhësia:(TH x GJ x L) 9.50cm x 58.6cm x 38.5cm Një fermë argëtuese me plot ngjyra dhe një tren të vogël me kafshë nga më të ndryshmet!  Trenin lëvizë pasi të shtypet oxhaku dhe ky tren fillon udhëtim e tijë...

My First Car - For Boys My First Car - For Boys
Sale

My First Car - For Boys

€34,99 €30,99

Madhësia:(TH x GJ x L) 16cm x 58.5cm x 25cm Një lodër mahnitëse e bërë nga plastika 100% e riciklueshme dhe e testuar posaçërisht për fëmijë. Vëmendja ndaj detajeve dhe testimet e shumta janë karakteristikat e kësaj makine për t'i...

Sweet Cloud Cot Mobile Sweet Cloud Cot Mobile
Sale

Sweet Cloud Cot Mobile

€49,99 €43,49

Madhësia:(TH x GJ x L) 11cm x 42cm x 37cm Kjo lodër mahnitëse ju ndihmon fëmijëve që të qetsohen, të zargëtohen dhe i mban fëmijës tuaj shoqëri gjatë kohën e gjumit!! Figurat e varura prej pëlhure inkurajojnë zhvillimin e perceptimit...

Puzzle MAT Puzzle MAT
Sale

Puzzle MAT

€23,55 €20,00

Madhësia e tapetit: 105 x 78 cm. Shtresë për puzzle për 500 deri në 2000 copë të puzzle.  Një gjë e domosdoshme për të gjithë adhuruesit e Puzzle. Me këtë MAT ju mund të rrotulloni pjesë të papërfunduar dhe ti vendosni në një...

Moving Dinosaurs Moving Dinosaurs
Sale

Moving Dinosaurs

€21,99 €18,69

Madhësia:(TH x GJ x L) 7.7cm x 30cm x 30cm Me këtë lodër mahnitëse, fëmijët mund të shpikin, montojnë, luajn dhe të argëtohen pa masë!! Një komplet magjepsës që ju kthen në parahistori për të ndërtuar 5 modele dinosaurësh të...

Coko Coko
Sale

Coko

€44,99 €38,69

Madhësia:(TH x GJ x L) 9.3cm x 41.8cm x 27.8cm Një krokodil i bukur dhe i programueshëm për të ndihmuar fëmijët të marrin hapat e tyre të parë në botën e programimit!  Coko do tju mësoj fëmijëve bazen e programimit...

Workbench Workbench
Sale

Workbench

€11,99 €10,99

Madhësia:(TH x GJ x L) 15cm x 15cm x 24cm Një kuti me mjete pune praktike, që fëmija mund ta mbajë gjithmonë me vete. Kjo lodër ndihmon fëmiun që të mësoj, zhvillohet dhe të argëtohet!   Për moshat: 10 - 36...