Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Playmobil Dragons

Filter

Dragon Racing:Gobber the Belch with Sheep Sling

€33,99

Me piedestal druri me kafaze për kapjen dhe hedhjen e deleve për gara me dragua. Përmasat e hobeve të deleve: 18 x 11 x 16 cm (LxWxH). Mund të kombinohet me: 9246 Hiccup & Toothless 9247 Astrid & Stormfly 9458...

Dragon Racing: Fishlegs and Meatlug

€38,99

Me shalë të lëvizshme. Dimensionet e kokrrës së mishit: 18 x 28 x 10 cm (LxWxH) Këmbët e peshkut dhe dragoi i tij grykës Meatlug janë gjithashtu të pajisur me pamjen e re të lezetshme të garave. Edhe pse të...

Dragon Racing: Astrid and Stormfly

€33,99

Me shalë të lëvizshme. Dimensionet e Stormfly: 30 x 25 x 18 cm (LxWxH) Astridi i guximshëm dhe shoku i saj i zgjuar i dragoit Stormfly janë të pandashëm. Stormfly i përket specieve të dragoit Deadly Nadder dhe ka shpërthime...

Dragon Racing: Hiccup and Toothless

€33,99

Me dritë LED dhe funksionin e shkrepjes. Moduli i dritës kërkon një mikro-bateri 1,5 V (AAA). Përmasat pa dhëmbë: 38 x 50 x 20 cm (LxWxH) Mirë se vini në garën e dragoit të madh! Hiccup, Astrid dhe miqtë e...