Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Kush jemi ne

Lojrat Tona

Ne besojmë në një botë ku ju keni lirinë e plotë për të qenë ju, pa gjykim. Për të eksperimentuar. Për të shprehur veten. Të jesh i guximshëm dhe të rrëmbesh jetën si aventurë e jashtëzakonshme që është. Kështu që ne sigurohemi që të gjithë të kenë një shans të barabartë për të zbuluar të gjitha gjërat e mahnitshme që fëmijët janë të aftë. Pavarësisht se kush janë apo nga janë. Ne ekzistojmë për të ju japur fëmijëve kënaqësi dhe kreativitet!

Zgjedhje për të gjithë

Lodrat Tona

Fëmijët janë unik. Dhe ne bëjmë gjithçka që mundemi për ti argëtuar ata, duke ofruar markat tona si Clementoni në më shumë se 1000 lodra! Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë koleksione nga më të ndryshmet me lloje të llojllojshme të lodrave për argëtim dhe mësim. Kështu që ju mund të jeni të sigurt se ne kemi gjënë e përsosur për fëmijët e juaj. Ne jemi gjithashtu krenarë që jemi partnerë me Clementoni, një nga kompanitë më të njohura për lodrat e fëmijëve dhe të rriturve!!

Përse ne?

SHPEJT DHE LIRË

Ne mundohemi që porosia të vie brenda ditës!

ME ÇMIME TË ARSYESHME

E rëndësishme është që fëmijët të jenë të lumtur!

FËMIJËT JANË PRIORITETI JONË

E gjitha çka dëshirojmë ne është buzëqeshja e fëmijëve të juaj!