Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Playmobil Rescue

Filter

Ambulance with Flashing Lights

€53,99

Oh jo, një aksident në rrugën kryesore! Një djalë ka rënë nga biçikleta. Për fat të mirë, ambulanca ishte në rrugëtim afër dhe erdhi sa më shpejt që mundi. Djaloshi është i lënduar në gju dhe nuk mund të ecë,...

Rescue Helicopter

€38,99

Për operacionet më urgjente të urgjencës, ekipi i shpëtimit PLAYMOBIL® merr mbështetje nga ajri. Ndihmësi fluturon shpejt në vendngjarje me helikopterin e tij të shpëtimit. Një grua është aksidentuar dhe ndodhet e plagosur në rrugë. Mjeku reagon shpejt: vendos një...