Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Puzzle për fëmijë

Filter

Born to Sparkle - PZL 104

€8,50

Puzzle për fëmijë 104 copë Madhësia e enigmës së plotë: 48.5 x 33.5 cm Sipërfaqet e pagabueshme dhe efektet origjinale e kthejnë këtë argëtim klasik të fëmijëve në një përvojë moderne, bashkëkohore të lojërave. Krijime unike të cilat mund të përdoren...

Puppies Noli Puzzle - 2x20

€5,70

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18.2cm x 16.3cm Një grup i madh i pjesëve me Puzzle të krijuara posaçërisht për fëmijët për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë e tyre të vëzhgimit, si dhe aftësitë e tyre logjike....

The Pirates - PZL 104

€7,50

për moshat 6+. Puzzles SuperColor Clementoni shoqërojnë fëmijët ndërsa rriten. Puzzles janë krijuar posaçërisht për fëmijët, duke përfaqësuar personazhet e tyre më të dashur. Imazhet magjepsëse me ngjyra të ndezura dhe me shkëlqim ndihmojnë në zhvillimin e vëzhgimit, logjikës dhe aftësive manuale...

Jewels Beautiful Mermaid - PZL 104

€9,90

Puzzle per femije me 104 copa Madhësia e enigmës së përfunduar: 48,5 x 33,5 cm Përfundimet e veçanta dhe efektet origjinale e kthejnë kalimin klasik të fëmijëve në një përvojë moderne të lojës. Krijime unike që mund të përdoren për të...

My First Puzzles Sea LifeNoli

€8,70

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18.2cm x 16.3cm Puzzle për fëmijë me 3,6,9,12 copa Një fushë e gjerë e lojrave puzzle të krijuara posaçërisht për fëmijët për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë e tyre të vëzhgimit, si dhe...

Count With Puzzle

€9,99

Madhësia:(TH x GJ x L) 7.2cm x 21cm x 26.5cm Ky puzzle është projektuar për të stimuluar aftësitë matematikore të fëmijës suaj, duke kërkuar shumë sende të vogla dhe duke i numëruar ato. Në këtë mënyrë ata zhvillojnë imagjinatën e...

Puzzle Glue

€12,45

Madhësia:(TH x GJ x L) 23.3cm x 18cm x 15.3cm Ngjitës i lëngshëm për puzzle, 200 ml. I përkryer për mbrojtjen e figurës dhe ruajtjen e gjallërisë së ngjyrave përgjithmonë pa asnjë trubullim. Ky ngjitës i gatshëm për përdorim aplikohet...

Glitter Under The Sea Puzzle - 104 Pcs

€8,40

Madhësia:(TH x GJ x L) 3.3cm x 34.3cm x 24.9cm Zbukuroni Puzzle'in tuaj me xhevahiret e çmuara ngjitëse, këto janë Puzzle nga koleksioni Jewels Puzzle.I dedikuar tërësisht vajzave, ai përbëhet nga imazhe që përshkruajnë personazhet më të dashur për të...