Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

8 Games in 1

€10,99
Shto në listën e dëshirave
  • Madhësia:(TH x GJ x L) 5cm x 37cm x 28.1cm

    Një përmbledhje e gjerë e lojrave edukative të dizajnuara për t'u mësuar fëmijëve konceptet bazë parashkollore. Fëmija juaj mund të luajë dhe të mësojë forma, ngjyra, numra e tjera. Një botë e lojërave zbavitëse duke përfshirë 8 lodra të ndryshme.