Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Sensory Animal Balls

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 8.5cm x 23cm x 28.5cm

Një grup me 5 topa me ngjyra të ndezura me forma të ndryshme me tekstura të ndryshme dhe në madhësi të ndryshme. Një mënyrë e përkryer për të sapolindurit për të eksploruar shqisat e tyre! Foshnjat mund të luajnë lirisht vetë pa ndonjë rrezik. Topat e mprehtë stimulojnë ndjenjën e tyre të të parit, perceptimin e prekshëm, kapjen e duarve dhe aftësitë manuale. Një mënyrë origjinale që ata të argëtohen në siguri të plotë. Këto topa janë një lodër ideale për eksploruesit e vegjël që përdorin duart, këmbët dhe gojën e tyre për të mësuar rreth botës! Një material shtrëngues me prekje të butë dhe tekstura të veçanta që stimulojnë të gjitha shqisat e tyre. Madhësi të ndryshme dhe një dizajn unik për çdo top për të rritur nivelet e vëmendjes dhe për të përmirësuar aftësitë e vëzhgimit. Dizajni pa vrima do të thotë që ato mund të lahen dhe dezinfektohen lehtësisht, në mënyrë që foshnjet të mund të luajnë me to në kohën e banjës pa ndonjë rrezik të formimit të mykut ose gungës brenda. Një material i butë, jo toksik që jo vetëm që lahet plotësisht dhe i sigurt për gojën, por gjithashtu mund të hidhet dhe stampohet pa asnjë rrezik.

 

Për moshat: 3 muaj+