Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Anne Stokes - Inner Strength PZL 1000

€17,35
Shto në listën e dëshirave
  • Puzzle me bashkim pjesësh figure 1000 copë për të rritur
  • Madhësia e puzzles së përfunduar: 69 x 50 cm
  • Imazhet më tërheqëse, shumëllojshmëria më e madhe e madhësive dhe cilësia e nënshkrimit Clementoni për një gamë që është një standard ari për adhuruesit e bashkim pjesësh figure kudo.
  • I përshtatur plotësisht me rëndësinë e ndërgjegjësimit mjedisor, Clementoni përdor gjerësisht materialet e ricikluara dhe shmang çdo përbërës që përmban ndotës. Prodhuar në Itali.
  • Vizitoni seksionin e mbështetjes së Clementoni për të përfituar nga shërbimi "copë e humbur".