Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Bath Toy - My First Friends

€12,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 8.7cm x 26.3cm x 22cm

Një palë e ëmbël e kafshëve për të ndihmuar fëmijët të zbulojnë veçori argëtuese dhe lojëra mahnitëse magjike të ujit në mënyrë që të stimulojnë shkathtësi në mënyra të ndryshme. Dizajni dhe niveli i bashkëveprimit janë studiuar me kujdes për ta bërë lodrën e lehtë dhe për të bërë foshnjen që të luaj me lodrën. Të dy kafshët janë si gota të zbrazëta dhe, kur mbushen, uji do të shprazet nga vrimat në fund, duke krijuar një lloj shatervani që do të kënaqë foshnjet. Lehtë për të kapur dhe të thjeshtë për të mbushur, ky produkt i cilësisë së lartë dhe plotësisht i sigurt është italian.

 

Për moshat: 6 muaj dhe më shumë