Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Soft Blocks Bag - 24 pcs

€16,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 13cm x 20.5cm x 26.5cm

Qesja transparente përmban 24 tulla shumëngjyrëshe Baby Clemmy, të krijuara për t'i lejuar fëmijët e moshës 6-36 muajsh të luajnë të sigurt. Të buta dhe të parfumuara janë perfekte për zhvillimin e shqisave dhe për stimulimin e shikimit, prekjes, vëmendjes dhe gjithashtu kapacitetin e vëzhgimit. Të bëra me material jo toksik, ato janë të lehta për t'u kapur dhe grumbulluar dhe mbështesin fantazinë dhe kreativitetin e fëmijëve. Të gjitha tullat Baby Clemmy janë prodhuar në Itali.

 

Për moshat: 6 - 36 muaj