Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Count With Puzzle

€9,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7.2cm x 21cm x 26.5cm

Ky puzzle është projektuar për të stimuluar aftësitë matematikore të fëmijës suaj, duke kërkuar shumë sende të vogla dhe duke i numëruar ato. Në këtë mënyrë ata zhvillojnë imagjinatën e tyre dhe perceptimin vizual.

Prodhuar në Itali.Për moshat: 5 vjet dhe më shumë