Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Crawler Farming Tractor

€26,99
Shto në listën e dëshirave

 

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 45.1cm x 31.1cm

Ndërto një traktor që ka një motor elektrik dhe "kultivoni" një pasion për mekanikë! Mbi 200 komponentë për të ndërtuar 20 modele dhe me komponente teknike. Traktori gjithashtu ka pajisje bujqësore të lëvizshme nga motori nëpërmjet një sistemi të transmetimit mekanik. Komponentët e përfshirë në set përfshijnë rrota, gjurmët, modulin e transmetimit, panelet dhe një motor elektrik për të ndërtuar, çmontuar dhe rindërtuar. Një lojë e projektuar për të përjetuar botën e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës në një mënyrë të lehtë dhe argëtuese. Ndiqni udhëzimet në manualin të ilustruar, të mbushur me njohuri teknike dhe shkencore, ose shkarkoni aplikacionin falas me udhëzime interaktive 3D për të gjitha modelet.

 

Për moshat: 8 vjet dhe më shumë