Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Electronic Keyes

€14,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 5cm x 22.5cm x 23cm

Çelësa elektronik me muzikë dhe me efekte ndriçimi. Çdo çelës ka aktivitetin e vet për stimulimin e perceptimit të ndëgjimit dhe perceptimit të prekjes.

 

Për moshat: 3 muaj dhe më shumë