Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Glitter Lab

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 35cm x 26cm

Një eksperiencë mahnitëse dhe e sigurt, për krijime të mrekullueshme, duke përdorur reaksione të thjeshta kimike dhe duke lënë vend për kreativitet!! 
Vajzave të vogla ju kanë pëlqyer gjithmonë shkëlqimet dhe xixat, dhe ky komplet u lejon atyre të personalizojnë objektet dhe pas krijimit të tyre, të zbulojnë parimet shkencore!! 
Udhëzimet vijnë në formën e një libri të vogël me imazhe dhe ilustrime që shpjegojnë se si të krijoni slime vezullues ose të dekoroni objekte vezulluese! 

Komponentet dhe substancat e përdorura për eksperimente janë të testuara dhe certifikuar për të garantuar argëtim dhe lojë të sigurt. 

Për moshat: 8 vjet +