Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Safari Jeep

€18,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 39.6cm x 27.8cm

Një laborator i gjerë që i prezanton fëmijët me botën e inxhinierisë dhe mekanikës. Përgatituni për aventura fantastike dhe zbuloni sekretet se si funksionojnë mekanizmat e transmisionit me këto 10 modele që mund të ndërtoni, duke përfshirë xhipin fantastik! Përmban më shumë se 200 komponentë, duke përfshirë: diferencialin, raftin, njësinë e lëvizjes, dhëmbëza me dhëmbë të sheshtë dhe konik, goma dhe rrota. Manuali i ilustruar përmban udhëzime për montimin e secilit prej modeleve dhe shumë informacione të tjera më të detajuara rreth inxhinierisë dhe mekanikës. Provoni të ndërtoni modelet duke përdorur aplikacionin falas nga Laboratori i Mekanikës, i cili do t'ju udhëheqë hap pas hapi përmes montimit duke përdorur animacione dhe modele 3D interaktive.

 

Për moshat: 8 vjet +