Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Farm Equipment

€18,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 39.6cm x 27.8cm

Mbi 200 komponente dhe 10 modele për t'u ndërtuar, fëmijët tuaj mund të ndërtojnë një traktor të tyre të preferuar!! 
Kjo lodër gjithashtu vjen me: një diferencial, rrota, nyje universale, boshte, shufra, panele dhe një manual të ilustruar, të pasur me të gjitha udhëzimet për montimin e modeleve. 

Për moshat: 8 vjet +