Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Mechanics Lab - Racing Cars

€12,99
Shto në listën e dëshirave

 

Madhësia:(TH x GJ x L) 6cm x 27.6cm x 18.8cm

Një makinë garash për t'u krijuar dhe eksploruar falë komponentëve të cilat gjenden mbrenda paketimit, për stimulimin e kreativitetit dhe imagjinatës së fëmijëve!
Përveç manualit të ilustruar, ekziston një aplikacion për të ndjekur fazat e montimit në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese. 
Çdo pjesë individuale është punuar me kujdes deri në detajet më të vogla. 
Ndërtimet janë projektuar, konceptuar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Itali.

Për moshat: 8 vjet +