Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Montessori - Compend

€33,70
Shto në listën e dëshirave

Clementoni ka krijuar një set kuti që përmban 3 lojëra për të ndihmuar fëmijët të zbulojnë shkronjat, numrat dhe kafshët duke përdorur metodën e famshme të edukatorit.

Përmban letra zmerile me numra dhe shkronja për t'i ndihmuar fëmijët t'i njohin dhe të kujtojnë format e tyre duke përdorur shqisën e prekjes me mbështetjen e shkumësave dhe një tabelë për të shkruar.

Mendimi numerik stimulohet duke i shtyrë fëmijët të përputhin numrat me kartat e sasisë dhe numëruesit tek dhe çift.

Kartat e fjalëve dhe shkronjave i ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre të shoqërimit duke i bërë ata të përputhin fjalët me shkronjat përkatëse fillestare.

Loja përfshin gjithashtu një çantë letrash për të mësuar emrat e 15 kafshëve, të ndara në 3 kategori: gjitarë, peshq dhe insekte.

Një grup prej tre lojërash që janë thelbësore për zhvillimin e shkathtësisë manuale, aftësive vizuale dhe aftësive të shoqërimit dhe për t'i njohur fëmijët me konceptet e të shkruarit dhe të matematikës.


E konceptuar, projektuar dhe zhvilluar në Itali.


Objektivi i moshës
3-6

Madhësia e kutisë (LxPxA)
28,1 x 37 x 5,5

Pesha
2340 gr

Bateritë e nevojshme
JO