Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

My First Puzzles Sea LifeNoli

€8,70
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18.2cm x 16.3cm

Puzzle për fëmijë me 3,6,9,12 copa Një fushë e gjerë e lojrave puzzle të krijuara posaçërisht për fëmijët për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë e tyre të vëzhgimit, si dhe aftësitë e tyre logjike dhe manuale. Imazhe magjepsëse me ngjyra tërheqëse të gjalla, që përshkruajnë personazhet më të dashur të fëmijëve për orë të tëra argëtimi me miqtë dhe familjen. Puzzles janë bërë nga materiale 100% të riciklueshme. Qëllimi i puzzle PLAY FOR FUTURE është të rrënjos tek fëmijët rëndësinë e qëndrueshmërisë dhe respektit për mjedisin. Prodhuar në Itali.