Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Sensory Car

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 20cm x 28cm x 18cm

Blloqet e buta mund të preken dhe të futen në gojë. Çatia e makinës dhe dritaret mund të përdoret si bazë për grumbullimin e blloqeve Clemmy dhe nxjerrjen e tyre jashtë. Makina dhe blloqet mund të lahen edhe në lavaman.

 

Për moshat: 6 - 36 muaj