Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

What time is it?

€6,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 7cm x 18cm x 23cm

Një lojë fantastike për fëmijët që të mësojnë se si të lexojnë orën në një mënyrë argëtuese.
Fëmijët do të mësojnë të lexojnë orën e treguar në formate analoge dhe dixhitale.

 

Për moshat: 5 vjet +