Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Dog & Puppy - Soft

€16,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 13.8cm x 18.5cm x 20.5cm

Ky kovë në formën e një qenushi përmban 6 blloqe të ndërtimit të buta Clemmy, të projektuar ashtu që fëmijët tuaj mund të luajnë në siguri të plotë. Përfshin: një qenush të adhurueshëm për të shpikur tregime fantastike. Blloqet e buta të ndërtimit janë ideale për inkurajimin e eksplorimit ndijor, stimulimin e shkathtësisë dhe koordinimit fizik.

 

Për moshat: 6 - 36 muaj