Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Stacking Rings

€11,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 15cm x 24cm x 15cm

Një kuti me mjete pune praktike, që fëmija mund ta mbajë gjithmonë me vete.
Kjo lodër ndihmon fëmiun që të mësoj, zhvillohet dhe të argëtohet! 
Për moshat: 10 - 36 muaj