Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Tumbling Cars

€4,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 12cm x 6.4cm x 7.6cm

Makinat argëtuese të cilat bëjnë salto pasi të shtypen susta mbrapa makinës që nxisin kureshtjen e fëmijëve. 
Shumë modele të ndryshme për të mbledhur dhe luajtur me shokë dhe shoqe!! 

Për moshat: 10 muaj +