Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Fun Vehicles

€11,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 15cm x 15cm x 24cm

4 automjete mahnitëse për fëmiun tuaj!!
Një autobus, një kamion, një makinë dhe një motoçikletë me të cilat fëmijët mund të luajnë dhe të argëtohen duke i renditur automjetet në mënyrë vertikale. 
Këto automjete stimulojnë aftësitë e fëmijut dhe perceptimin vizual!
Për moshat: 10 - 36 muaj