Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Activity steering wheel

€19,99
Shto në listën e dëshirave

Madhësia:(TH x GJ x L) 12cm x 20cm x 25cm

Një timon elektronik që përmban plot aktivitete që fëmiu të zbavitet pa masë!
Ky timon ka shumë efekte zanore, zhurma të kafshëve dhe melodi të bukura për të argëtuar vazhdimisht fëmiun!! 
Fëmiu rrotullon timonin dhe makina interaktive lëviz majtas e djathtas përgjatë rrugës së ilustruar, ndërsa fëmiut i duket që është duke ngasur një makinë reale!! 

Për moshat: 10 muaj +