Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

DuoPack Royal Couple

€5,99
Shto në listën e dëshirave

Udhëtarët vijnë nga vende të largëta për t'i vizituar me Çiftin Mbretëror. Luaj me këtë komplet vetë ose kombinoje me çdo set tjetër PLAYMOBIL. Seti përfshin dy figura, llambë magjike dhe aksesorë të tjerë. Rekomandohet për moshat katër deri në dhjetë vjeç.

Informacion shtese
Shifrat: 1 burrë, 1 grua; Aksesorë: 1 stoli flokësh, 1 çallmë, 1 llambë magjike, 1 saber

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.
Paralajmërim. Rrezik mbytjeje. Pjesë të vogla. Jo për fëmijët nën 3 vjeç.