Transporti falas për produktet mbi 15€.

Shporta Juaj

0

Shporta juaj është bosh

Shkoni në Dyqan

Snowboarder

€3,70
Shto në listën e dëshirave

Winter is her favourite season. The snowboarder feels most at home on the slopes, showing her great tricks. Helmet and gloves protect her against injuries and cold. The set includes a snowboarder, helmet, glove patches, scarf, hat and a snowboard. PLAYMO-Friends playsets offer great fun at a low price!Dimri është stina e saj e preferuar. Snowboardistja ndihet më shumë si në shtëpinë e saj në shpatet, duke treguar truket e saj të shkëlqyera. Helmeta dhe dorezat e mbrojnë atë nga lëndimet dhe të ftohtit. Kompleti përfshin një snowboarder, helmetë, arna doreza, shall, kapele dhe një snowboard. Kompletet e lojërave PLAYMO-Friends ofrojnë argëtim të shkëlqyeshëm me një çmim të ulët!

Informacion shtese
Shifrat: 1 grua; Aksesorë: 1 snowboard, 1 helmetë, 2 doreza, 1 shall

Rekomandohet për moshat 4 vjeç e lart.